Fra rap til #instagrampoesi

Denne uken har vi vært så heldige å bli kjent med Alexander Fallo a.k.a @alexander på Tise. Vi tok en prat om dikt, gjenbruk og Instagram- suksessen.

Alexander, fortell litt om deg selv...

Jeg jobber som tekstforfatter til daglig, og skriver en del dikt som jeg legger ut på Instagram-kontoen min. I tillegg trykker jeg opp tekstplakater som jeg selger på Tise.

Hvordan vil du skal beskrive diktene dine?

Diktene jeg legger ut på sosiale medier er korte, kanskje som et spikerslag full av så̊rhet. Det handler ofte om relasjoner, om kjærlighet, brudd, eller kjærlighet som gikk til helvete.

Jeg tror det jeg gjør er noe de fleste kan kjenne seg igjen i.

diktplakat

Hva gjorde at du begynte å skrive?

Jeg ble med i en liten rapgruppe på ungdomskolen, også pusha moren min bøker på meg. Det reddet meg fra fotballen liksom. Jeg hadde en norsklærer som la merke til det jeg skrev, og inspirerte meg til å fortsette med det.

Hvordan oppdaget du Tise?

Jeg synes det er veldig spennende å teste ut ulike kanaler, og jeg endte opp med å bruke Tise.

Det jeg liker med Tise er at det er enkelt å få annonsene til å se pene ut, samt at man kan følge kule profiler. I tillegg er det alltid gøy å̊ få likes!

Hva vil du gjerne sett på Tise i fremtiden?

Jeg har inntrykk av at menn generelt er dårligere til å kjøpe brukt enn det jenter er. Jeg skulle ønske det var flere menn som var prikk like meg som både solgte og kjøpte brukt på Tise!

Fallo`s ønskeliste på Tise: 1. Ralph Lauren skjorte 2. Adidas caps 3. Bok-Stoner 4. Levis-jakke