7 anledningar till varför Tise är den bästa köp och sälj-appen

"Ännu en köp och sälj-app!?" -tänker du?

Vi är helt bombsäkra på att Tise är framtiden. Låt oss förklara varför Tise är nya generationens köp och sälj-app.

Vad är det som är unikt med Tise? Enkelt. Vi upptäckte att det saknades en smidig, lätthanterlig och framförallt inspirerande marknadsplats för secondhand. Vad gjorde vi? Vi skapade en grym app som svar på problemet. Resultatet blev Tise!

Här är 7 anledningar till varför du aldrig kommer att behöva en annan köp och sälj-app än Tise igen:

1. Tise är helt gratis! Vi tycker inte att man ska behöva betala för att vara miljövänlig, så hos oss får du annonsera gratis och lägga upp hur många annonser du vill. Vi tar INGA tråkiga avgifter.

alt

2. Tise fungerar precis som Insta och är därför superenkelt att använda! Du lägger upp annonser i din profil på Tise på samma sätt som du lägger upp bilder på Insta. Du använder din kreativitet med hjälp av typsnitt och fina filter för att få dina annonser att se mer inspirerande ut. Vi uppmanar dig till att vara kreativ! Samtidigt får du ett snyggt personligt flöde som visar din personliga stil - och lockar nya följare till din profil.

3. Hittat något snyggt? Du kan köpa det snabbt och smidigt. Om du hittar något du vill ha så lägger du ett bud direkt på annonsen. Välj att hämta varan eller få den skickad till dig och vänta sedan bara på att säljaren godkänner budet. Hur smidigt och enkelt är inte det?

Ett lagt bud gäller i 12 timmar och visas i köparen och säljarens personliga chatt. Avböjer säljaren budet så kan du som köpare chatta direkt med säljaren och ta reda på varför budet avböjts - eller eventuellt förhandla om nytt pris via att lägga ett motbud. Vår unika chatt har gjort det så mycket enklare att handla ;)

En säljare kan få in flera bud samtidigt och har friheten att själv välja vilket bud hen vill acceptera. Det råder alltså inget säljtvång hos oss. Däremot så är ett lagt bud bindande för köpare.

4. Det är säkert! Vi erbjuder Safe Payment till dig som betalalternativ. Det är ett säkert betalsystem som verkar som ett skydd för både dig som köpare och säljare. Lägger du ett bud på en annons, så sker det per automatik via Safe Payment. Du behöver bara koppla ditt kort till Tise-kontot och vipps så slipper du krångla med osäkra banköverföringar eller Swish-betalningar. Köpet går inte igenom förrän varan är markerad som mottagen, tryggt för båda parter alltså!

Om du vill använda Safe Payment så tar vi ynka 10 procent av försäljningspriset av endast säljaren. Köparen betalar ingenting extra.

alt

5. Tise är utvecklat för att inspirera och göra det enklare för dig att hitta fynd! Under vår flik Discover har vi handplockat guldkorn bland alla tusentals annonser och profiler så att du enklare kan hitta nya plagg och inspirerande personer att följa. Du kan välja att följa de du tycker har snygg stil och får på så sätt upp deras annonser i ditt flöde och kan snabbt klicka hem dina favoriter.

6. Du tjänar poäng på att vara aktiv i Tise, s.k. Tise Cash. För dessa kan du sedan köpa grymma erbjudanden i Cash Store, som du hittar i din profil. Det kan vara allt ifrån rabattkuponger hos våra samarbetspartners, till tävlingar, smakprover eller give aways. Du tjänar alltså mer än bara pengar på att använda Tise!

Tise Cash är vårt sätt att belöna dig för att du handlar miljövänligt och använder Tise :)

7. Att handla secondhand är ju redan miljövänligt men Tise ger dig möjligheten att bli ännu mer klimatsmart eftersom du kan välja annonser som befinner sig inom gång- och cykelavstånd! Du kan alltså förnya din garderob med minimal påverkan på vårt jordklot.

Sådär, nu när du är övertygad är det bara att ladda ner appen här: Android / iOS och börja ´tise'a!

You're welcome ;)