Girls of Oslo

Denne uken har vi vært innom et student kollektiv midt i Oslo. I en leilighet fylt med moteinteresserte jenter møter vi @Karoline_Bakke. Hun viser frem klærne sine, gir meg tips om mote og viser frem Tise profilen hennes.

Karoline er en jente man bare blir nysgjerrig på. Garderoben og rommet hennes oser mote, frihet og intelligens. Hun studerer samtidig som hun farter rundt i Oslo og er der det skjer – fra Facebook- event til neste Facebook- event. Etter å ha stalket Karoline på Tise var det ikke så overraskende at hun hadde et kult klesskap.

Jeg klarer å opprettholde interessen for mote ved å ta godt vare på tingene mine, slik at jeg kan selge de videre. Da kan jeg bytte ut klesskapet mitt oftere.

Karoline er definitivt en jente som lever ved ordtaket: quality over quantity. Hun er kreativ, og revolusjonerer min dag da hun forteller at chokeren hennes bare kostet 20kr.

Chokeren jeg har på meg er bare skinn skolisser fra en helt vanlig skobutikk.

Vi gleder oss til å se hva Karoline kommer til å selge fremmover på @Karoline_Bakke.

1. Cardigan 2. Hatt 3. Acne Sko 4. Chanel Solbriller