Hvordan dele en Tise-annonse til en Facebookgruppe?

Tise er en sosial markedsplass, og en får ikke fullt utnyttet tjenesten om ikke annonsene deles til sosiale medier.

Å dele en Tise-annonse er enkelt, og kan gjøres både direkte fra Tise-appen og fra nettleseren din.

Hvordan dele en Tise fra mobilappen:

Etter du har lastet ned appen og har opprettet en annonse får du spørsmål om du vil dele denne til Facebook-grupper. Hvis du trykker på denne knappen får du opp et vindu der du må trykke helt øverst for å velge gruppen du skal dele til:

Hvordan dele en Tise fra nettleseren:

Først må du sørge for at du er medlem i gruppen hvor du ønsker å dele annonsen din. Om du ikke er det kan du melde deg inn ved å trykke på knappen markert i bildet under:

I noen grupper må du godkjennes av en administrator før du kan poste innlegg. Dette kan ta noe tid, men du vil få et varsel fra Facebook straks medlemskapet ditt er godkjent.

For å dele annonsen på Facebookgruppen velger du "Start Discussion" og kopierer inn linken til annonsen din helt øverst på Facebookgruppen. Denne boksen er uthevet med blått og markert med "1" i bildet under. Annonsebilde og annen informasjon vil automatisk hentes fra Tise, og du er nå klar for å poste innlegget. Dette gjør du ved å klikke på den lilla knappen, som anvist i bildet under:

Annonsen din er nå delt til Facebookgruppen - bra jobbet!

I noen tilfeller kan det ta litt tid før en administrator godkjenner innlegget. Du vil i så fall få informasjon om når det er klart. Du kan benytte akkurat den samme fremgangsmåten for å dele annonsen din til flere grupper.

Hjelp - jeg er ikke medlem i noen Facebookgrupper!

Ikke noe problem! Tise samarbeider med Facebookgrupper over hele Norge. Vi anbefaler at du melder deg i din lokale gruppe: