Jenny Skavlan + Tise = <3

Jenny kan kanskje ikke programmere en app, men hun kan gjenbruk og mote, og har vært med å gjøre appen enda bedre! Og nå har hun rett og slett slengt ut garderoben sin på Tise.

– Jeg har savnet en plattform hvor det er lett og inspirerende å handle, endelig har jeg vært med å lage nettopp det: Tise #snikskryt. Jeg har nå blitt helt hekta selv. Jeg har funnet flere sjeldne plagg og lagt ut en stor del av garderoben min til salg inne i appen, forteller Jenny.

– Jeg elsker at det er lett og morsomt å legge ut ting på Tise, og at jeg kan følge de jeg liker stilen til og de med samme størrelse som meg og alltid være oppdatert på hva i garderoben de ikke lengre vil ha.

Inne i appen kan du se hva som finnes i gå og sykkelavstand, noe som gir deg mulighet til å handle enda mer miljøvennlig. Skulle du ha en kleskrise, kan du sjekke hva som er i nærheten og dra å kjøpe med en gang #walkofshame.

– Jeg liker at selve shopping prosessen kan føre til et fysisk møte mellom to folk. Jeg har selv møtt skikkelig fine mennesker. Jeg kjøpte blant annet en rosa Levis bukse av Anders, den hadde tilhørt morra hans på 80-tallet.

Kjærlighet til Vintage

Jenny har de siste årene gitt ut bøker om redesign av vintage klær, og bruker sine kanaler til å inspirere folk til å handle bruk. Hun elsker å kunne finne unike plagg med historie, derfor har appen fått en egen vintage-kategori.

– I disse masseproduserte tider er det få klær som er så forseggjorte som ekte vintage.

– De som vokser opp idag, er mye mer miljøbevisste og opptatt av å ha en unik stil enn da jeg vokste opp. Da var det mer påkrevd å ha en uniform. Jeg skilte meg ut som brukte gamle klær og sydde om klærne til moren min.

Jenny har lenge ønsket å ta del i en start-up, bygge noe med et stort potensiale.

– Om du vil være unik og miljøvennlig, da er gjenbruk det eneste riktige

Om du ikke allerede har appen, kan du laste den ned her:
IOS, Android

XOXO,
Jenny from the blogg.