Derfor trenger vi fler som Jenny Skavlan

Å markedsføre seg som nyoppstartet-app kan være vanskelig. Vi i Tise vil starte en trend innenfor gjenbruk, men vil ikke oppfordre til kjøp eller merkepress... men er det mulig?

Mange kjøper klær de aldri bruker, eller kanskje bruker en gang. Hvordan kommuniserer vi med dem at de ikke trenger å bite på hver motetrend, men hvis de skal det, gjør det på vår app?

Verdiene i markedsføring er overfladiske, men deilige å se på.
Jeg liker selv å drømme meg bort i bilder med eksklusiv mote, urealistiske skjønnhets idealer og livsstil.Problemet er at symbolene og fantasien bak merker ofte går litt for langt.

Du er for eksempel ikke bedre enn andre fordi du har en Chanel clutch over skulderen.

Føler du det slik, vil jeg oppfordre til å ta en liten detox; flytte til der ingen kunne tru at nokon kunne bu, eller, se mindre på Gossip Girl og mer på Lars Monsen.

Flere forbilder (inkludert vår egen Jenny Skavlan) har vært flinke til å være jordnære, og sette fokus på #livsløgnen som finnes rundt markedsføring. Dette hjelper nok fler med å akseptere seg selv.

Men som vi ser gjennom Instagram-likes, så er det ikke bare det normale vi vil se - vi liker også å drømme oss bort... Derfor vil vi prøve å kombinere det fantasifulle med positivitet og ærlighet.

Vi ønsker at du bruker det som inspirasjon og underholdning. Vi vil ikke presse folk til kjøp, men oppfordre flere til å velge #gjenbruk.

XOXO,
REBMOE