Møt top Tiser @malina

Denne uken har vi vært så heldige å bli kjent med en av våre featured sellers Malin Nilsen a.k.a @malina. Vi tok en prat om hvordan hun gikk fra å fylle et stort walk-in-closet, til å bli mer bevisst og lidenskapelig opptatt av gjenbruk, og, selvfølgelig, Tise.

Malin, fortell litt om deg selv…

Jeg er 26 år, og bor på Fornebu sammen med min samboer. Jeg har bakgrunn fra Forsvaret, ellers er jeg glad i trening, spesielt yoga. Jeg er også veldig interessert i mote og sminke, og det er også derfor det har samlet seg opp endel ting opp igjennom. I den forrige leiligheten jeg jeg bodde i, hadde jeg et walk- in- closet, da hadde jeg så mye plass at jeg ikke så hvor mye jeg hadde. Da jeg flyttet til Fornebu, tok jeg et oppgjør med alle tingene, og begynte å selge. Jeg trives mye bedre nå når jeg ikke har så mange ting, fordi jeg trenger dem jo ikke.

Hvordan oppdaget du Tise?

Jeg har solgt litt ting tidligere blant annet på Bloppis og Finn.no, og søkte etter en ny plass å selge klær. Det som er bra med Tise er at det er så enkelt, du kan ta et bilde med mobilen og legge det ut med en gang. Appen gjør det mulig å legge ut småting, ting som man kanskje ikke tenker over at man kan selge.

Tise er et supert tiltak, alt er så lagt til rette for gjenbruk blant unge. Etter jeg begynte å bruke Tise, har jeg blitt mer bevisst, og jeg forsøker nå å kjøpe mest brukt selv også.

Fortell oss om en typisk dag hos deg…

Da vil jeg gjerne fortelle om en typisk lørdag. Jeg står opp sånn passe tidlig, og drar på en gruppetime på Elixia. Nå på sommeren, drar jeg gjerne på stranda i nærheten og soler meg og bader litt.

På ettermiddagen drar jeg ofte inn til Oslo og møter noen som har handlet hos meg på Tise. Jeg sender noe i posten, men jeg prøver å møte de som bor i nærheten. Det er veldig greit, vi avtaler ofte å møtes på Jernbanetorget. Samboern min jobber i Oslo, så han får med seg noen ting en gang i blant også, og møter tisere på vei hjem fra jobb. Jeg synes generelt at folk på Tise er ordentlige og hyggelige folk, og jeg har bare hatt gode opplevelser med å møte andre tisere.

Hva tenker du på når du skal lage en annonse?

Det er viktig med gode bilder, så jeg starter gjerne med det. Jeg tar flere bilder av samme ting, noen nære for å få med detaljer og noen lengre unna. Det er viktig med godt lys, og en rolig bakgrunn for å få gjenstanden godt frem på bildet. Deretter forsøker jeg å skrive en god beskrivelse under bildet, da skriver jeg gjerne hva jeg selger, hvor det er kjøpt og eventuelt størrelse samt pris.

Malin viser meg klesskapet sitt som er veldig strukturert, og hun innrømmer at hun har litt støv på hjernen. Hun vise finner frem en rekke ulike plagg.

Noen favoritt kjøp på Tise?

Jeg liker denne sorte Adidas jakken med hvite striper veldig godt, den er jo veldig trendy nå. Jeg kjøpte den av en som jobbet på Urban, og den så helt ny ut. Jeg kjøpte også disse sorte Michael Kors skoene brukt på Tise. De er klassiske og passer til alt. Jeg fikk dem for kun 200 kroner, da hun som solgte dem skulle flytte og ville bli kvitt dem.

Favoritt selgere på Tise?

Noen som er aktive og legger ut mye kult er; @marieameln, @flybert, @synnfk

Vi kjøper så mye mer enn det vi trenger, ikke kast, tenk heller på om noen andre kan få glede av det.