Stjel Frøder sin unike stil

I går spilte Frøder på hovedscenen på Øyafestivalen. På scenen har hun en enestående stil med hennes sterke, særegne stemme og et utrolig tekstforfattertalent. Jeg fikk bli med henne hjem til Majorstuen for å innblikk i hennes liv og klesskap.

Klærene hennes reflekterer den eksepsjonelle stilen hun har på scenen, nettopp fordi hun har kjøpt gjenbruk helt siden hun gikk på ungdomsskolen.

Jeg syntes det er så fantastisk med klær som har en historie, sier hun på bergensk.

I klesskapet finner vi nesten bare unike retro klær som hun gjerne kombinerer med et eller to velkjente merker, som for eksempel hvite Lacoste sneakers. Tittelen var derfor missledene fordi det meste av hva Frøder eier finnes det bare en av #sorrynotsorry.

Hun forteller om vanskeligheten mellom å balansere hennes passion4fashion med blått hår.

Etter jeg farget håret mitt har jeg merket at jeg må bli mindre fargerik med klærne for å ikke se for alternativ ut, sier hun fortsatt på bergensk.

Vi digger Frøder sin fabelaktig stil og at hun fremmer #gjenbruk. Vi gleder oss til å følge denne jenta videre i musikk karrieren og på Tise.