Tips for å selge lettere!

Vi har samlet noen tips for hvordan du kan lage bedre annonser, slik at du når ut til flere mulige kjøpere og får solgt raskere!

📸 + 👟 🔜 😍

1. Ta fine bilder av gjenstanden din!

Her er et eksempel fra Tise-brukeren @helenejorum.

Gode bilder har alt å si. Ta gjerne bildene dine opp i mot en lys vegg slik at gjenstanden stikker seg ut. Enkle, tydelige og appellerende bilder får mest oppmerksomhet, og hvis du kan vise hvordan gjenstanden sitter på en person er det enda bedre!

2. Gi objektet et tydelig navn

Tisere leter konstant etter ting å kjøpe, og de inspireres av å lete etter spennende kjøp. Gjør det lettere for dem å oppdage annonsen din ved å beskrive den med en god tittel; ta med ting som merke, størrelse og tilstanden til gjenstanden. Unngå å skrive generelle titler som "kjole" eller "svart kjole".

Ja, det kan ta lengre tid å lage annonsen, men til gjengjeld får du solgt langt raskere!💃💰

3. Sett realistiske priser

Det er masser av gode tilbud på Tise, så ikke ta utgangspunkt i nyprisen og sett en urealistisk høy pris. Ta en kjapp sjekk av hva tilsvarende objekter selges for på Tise, og sett prisen med utgangspunkt i dette.

4. Del annonsen din!

Skjermbilde av delingsskjerm i Tise Delingsskjermen dukker opp straks du har laget en annonse. Du kan også dele annonsene dine fra profilsiden din

Del både Tise-annonsene og -profilen din. På denne måten får du flere øyne på annonsen, og du øker sjansen for et raskt salg med hele 500%! Best går det om du deler annonsen til kjøp- og salg-grupper på Facebook. Mer om dem her.

God deling!🖖