Tips til å selge mer på Tise

Har du ting på Tise som du ikke får solgt? Her kommer 5 tips til å bli en bedre tiser.

Ta gode bilder


Legg tid og energi i å ta fine bilder og bygg opp profilen din med bra bilder, så folk vil følge deg. Få gjerne noen til å ta bilde av deg med plagget på. Ta bildet ute i dagslys, ikke inne med blitz.

Beskriv produktet godt


Beskriv produktet ditt godt, få med merkenavn, bruksslitasje, materiale og eventuelle mangler (eks. Rosa ull-blazer fra Acne, lite brukt, mangler en knapp som lett kan sys på). Løft frem detaljer om produktet i teksten, fortell gjerne om noe unikt eller kanskje du bare kjøpte feil størrelse og produktet fortsatt har lappen på?

Sesong

alt Tenk sesong - det er ikke like lett å selge en skidress i juli eller en bikini i januar. De fleste handler ut fra sesong og er ute etter noe for den kommende tiden.
Selg ting til rett tid.

Bygg profilen din

alt

Vær en aktiv tiser! Legg ut jevnlig, kanskje 2-3 plagg i uken. Og push annonsene dine opp i listen via "Promoter"-knappen, her kan du velge å løfte annonsen din til toppen av listen, kjøpe betalt plassering og nå nyheten "toppen av kategorien".

Tise Member

alt

Og er du en super-tiser er du kanskje Tise Member? Da får du f.eks. 5 gratis toppen av listen og 5 dager betalt plassering inkludert i måneden for bare 29,- med medium-abonnementet. Les mer om Tise Member her og se de ulike fordelene.