Handle på Tise og få det levert på døren📦

Tise+Helthjem

Vi vil gjøre det enda enklere for deg å kjøpe og selge brukt. Derfor kan du nå sende pakker fra dør til dør, uten ekstra kostnader. Du trenger dermed ikke å gå ut av appen eller forlate
hjemmet for å sende eller motta pakker fra Tise.

Fordeler:

 • Transaksjonen går enkelt og sømløst gjennom Tise
 • Pakkelevering fra dør til dør
 • Alltid rimelig frakt (ingen andre kostnader)
 • Alle forsendelser kan spores
 • 10% cashback i Tise Cash
 • Prioritert kundestøtte

Trygg handel👮
Når du mottar et bud reserveres umiddelbart
beløpet på kjøperens betalingskort og betalingen blir så låst for begge parter til transaksjonen er fullført. Beløpet vil bli holdt hos en tredjepart til kjøperen har mottatt varen og registrert dette i appen. Vi er opptatt av at både kjøper og selger blir ivaretatt ved handel gjennom Tise, og denne løsningen garanterer en trygg handel for alle.

Hva betyr dette for deg som selger?🤑

 • Kjapp og enkel prosess
 • Trygg handel
 • Gratis betaling og frakt

Kjøperen betaler frakt ved budgivning, så det eneste du som selger trenger å forholde deg til er selve sendingen, og heldigvis er den
superenkel:

Når budet er godtatt vil du som selger motta en kode til bruk på forsendelsen. Varen pakkes inn i det du mener er forsvarlig for sending, og koden gjøres synlig på emballasjen. Pakken kan så
legges ut på dørmatten eller i postkassen din i henhold til dato valgt i appen, og pakken blir hentet og sendt samme natt.

Hva betyr dette for deg som kjøper?🛍️

 • Levering av varen rett på døra
 • Alltid rimelig frakt
 • Trygg handel

Et bud vil alltid inkludere frakt, og budet er
bindende etter at det er gjennomført. Vær derfor alltid sikker på at det er et kjøp du ønsker å gjennomføre. Når budet er gitt vil Tise trekke beløpet fra ditt registrerte betalingskort. Det vil være opp til selger å godta budet.

Når budet er akseptert mottar selger en kode til bruk på forsendelsen, og selger vil gjøre klar pakken til henting i henhold til datoen i appen. Når varen er levert til destinasjonen og du har godkjent at varen er som avtalt, vil utbetalingen til selger starte. Du vil få en oppdatering i appen når pakken din er sendt fra selger.

Retningslinjer📝
På nåværende tidspunkt har dessverre ikke
Helthjem mulighet til å levere og sende til alle
registrerte adresser i Norge.

Dersom du har en adresse som ikke er registrert hos Helthjem har du fremdeles mulighet til å
kjøpe varer gjennom betalingsløsningen. Du vil da få tilbudet om å hente pakken på et
leveringspunkt for Postnord. Du har derimot ikke mulighet til å selge noe gjennom løsningen, da det per dags dato er det ikke mulig å levere inn en pakke på et leveringspunkt.

Dersom du opplever problemer med å fylle inn adressen din ønsker vi at du går igjennom disse stegene.

Bud🤝
Budet er gyldig i 7 dager, men kjøper kan når som helst trekke tilbake budet så lenge det ikke er godkjent av selger. Selger kan også komme med et motbud. Hvis budet blir avvist eller løper ut på tid vil reservasjonen på betalingskortet til kjøper umiddelbart bli
fjernet.
Vanligvis forsvinner reservasjonene på samme dag, og senest 6 dager etter. I ferier og helligdager må noe behandlingstid påregnes.

Kjøper har 24 timer på seg til å rapportere
eventuelle problemer med varen etter
mottagelse. Dersom dette ikke blir gjort, vil det ikke være mulig å rapportere problemet ved en senere anledning. Kjøper vil få varsel om dette i appen, og kjøper/selger forplikter seg til å alltid følge instruksjonene som blir gitt.

Pakker📦
Helthjem sin løsning er for pakker som passer i postkassen din. Det vil si at pakker som sendes med denne betalingsløsningen kan være opptil 5 kg og ha følgende mål H 25cm / L 35cm / D 12cm.

Vi i Tise har lenge gledet oss til å gjøre handelen for dere så enkelt som mulig. Vi er i stadig utvikling, og arbeider kontinuerlig for at det skal være enklest mulig for dere å handle og selge brukt.

Vi hører gjerne fra dere dersom dere har noen innspill eller kommentarer, send oss gjerne en henvendelse.