Mikä on Tise Payment ja mitä sen käyttö maksaa?

Mikä on Tise Payment?

Tise Payment on Tise-sovelluksessa oleva joustava ja turvallinen maksu- ja toimitusratkaisu. Tise Payment -palvelulla teemme second-hand ostosten tekemisestä yhtä helppoa, turvallista ja sujuvaa kuin ostokset perinteisissä verkkokaupoissa. Saat parhaat puolet molemmista - sujuvan ja kestävän ostokokemuksen riippumatta siitä, ostatko vai myytkö Tisessä. Tise Payment -palvelun käyttö on siis turvallista niin ostajalle kuin myyjällekin.

Aloittaaksesi tulee sinun vain seurata sovelluksen ohjeita, kun teet tai vastaanotat ostotarjouksen. Seuraamalla näitä linkkejä voit halutessasi lukea tarkemman ohjeistuksen siitä, miten voit myyjänä tai ostajana lähettää ja vastaanottaa tuotteita helposti ja turvallisesti.

Miksi käyttää Tise Payment -palvelua ostaessasi tuotteita ja mitä se maksaa?

Suosittelemme käyttämään Tise Payment -palvelua aina tehdessäsi ostoksia Tisessä. Tällöin olet ostajana oikeutettu ensisijaiseen tukeen sekä saamaan rahat takaisin, mikäli tuote ei ole kuvausten mukainen. Lisäksi saat markkinoiden joustavimman second-hand ostokokemuksen siitä hetkestä, kun teet ostotarjouksen, aina siihen hetkeen kun olet noutanut tuotteen noutopisteestä ja hyväksynyt sen sovelluksessa.

Tise Payment - ostajan edut

Voit olla varma myyjän luotettavuudesta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen. Saadakseen maksun, myyjän tulee lähettää tuote sopimuksen mukaisesti.
Siirrämme maksusi myyjälle vasta, kun olet merkinnyt tuotteen vastaanotetuksi.
Jos jotakin menee pieleen, tuote on vahingoittunut, kadonnut tai ei vastaa tuotekuvausta, voit saada rahat takaisin. Näissä tapauksissa asiakastukemme on valmiina auttamaan sinua.
Matkahuolto on vastuussa mikäli paketti menee hukkaan, vaurioituu tai myöhästyy toimituksessa. Napsauta tästä lukeaksesi lisää Matkahuollon ehdoista.
Matkahuollon vakuutuksen lisäksi, me Tisella annamme sinulle rahat takaisin mikäli tuote ei vastaa tuotekuvausta. Sinulle taataan ensisijainen asiakastuki valitusten nopeaan käsittelyyn.
Ostoksien tekeminen on helpompaa - myynti-ilmoituksen ostotarjous painiketta käyttämällä vältät turhan edestakaisen viestittelyn ostajan ja myyjän välillä. Vältät myös maksutietojen syöttämisen useampaan kertaan, eikä sinun tarvitse jakaa henkilötietojasi myyjän kanssa.
Paketti voidaan toimittaa Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin - voit myös seurata toimituksen kulkua.

Mitä Tise Payment -palvelun käyttö maksaa ostajalle? Ostajana maksat minimissään 4.99 euroa tuotteen toimituksesta sekä 10snt ostajan turvasta. Jos ostat esimerkiksi tuotteen, jonka hinta on 30 euroa, maksat 5.09 euroa Tise Payment -palvelun käytöstä, joka pitää sisällään turvallisen ja helpon maksutapahtuman sekä tuotteen toimituksen.

Ostajan turva kattaa maksupalvelun käytöstä aiheutuvat kulut, asiakaspalvelun sekä maksunpalautuksen mikäli tuote ei vastannut tuotekuvausta, sekä mahdollistaa Tise-universumin jatkuvat kehittämisen.

Miksi käyttää Tise Payment -palvelua myytäessä tuotteita ja mitä se maksaa?

Tise Payment helpottaa käyttämättä jääneiden tavaroiden/vaatteiden myyntiä. Myyjänä vältyt kaikelta ylimääräiseltä häslingiltä - sinun tarvitsee vain hyväksyä vastaanottamasi ostotarjous sovelluksessa, toimittaa tuote Matkahuollon noutopisteeseen ja sitten voitkin istahtaa alas odottamaan, että rahat tulevat tilillesi.

Tise Payment - myyjän edut

Tavaroiden myynti on helpompaa. Ostajat suosivat tätä tapaa etukäteismaksun sijaan, joten saat enemmän potentiaalisia ostajia.
Tiedät, että ostajalla on aito halu ostaa tuote, sillä summa varataan ostajan tililtä automaattisesti ostotarjouksen annon yhteydessä.
Saat myyjän turvan. Me huolehdimme maksusta siihen asti, kunnes ostotapahtuma on saatu päätökseen ja autamme sinua mikäli ongelmia ilmenee.
Vältät turhan pohtimisen ja arvioinnin ostajan luotettavuudesta. Ostaja tekee ostotarjouksen, jonka hyväksyttyäsi toimitat tuotteen valittuun Matkahuollon noutopisteeseen.
Saat kaiken samasta paikasta. Ostotarjouksen, maksun, toimituksen sekä toimituksen seurannan.

Mitä Tise Payment -palvelun käyttö maksaa myyjälle?

Myyjänä maksat myyjän turvasta vain 3% tuotteen hinnasta.

Summa, jonka myyjänä maksat Tise Payment- palvelun käytöstä, menee maksusuorituksen käsittelyyn, tarjoaa turvallisen maksupalvelun sekä tuen mahdollisissa valitus- tai petostapauksissa, sekä mahdollistaa Tise-universumin jatkuvat kehittämisen.